EPTA-KOULUTUS 20.1.2024

Staying Healthy as Pianist: Prevention of Movement Problems

LAUANTAINA 20.1.2024
klo 16:00 (at 15:00 CET)
ONLINE

Saksalainen lääketieteen tohtori, professori Eckart Altenmüller käsittelee luennollaan pianistien yleisimpiä rasitusvammoja, niiden syitä sekä sitä, miten oikeat harjoittelutavat ja psyykkinen hyvinvointi voivat niitä ehkäistä ja parantaa.
Professori Altenmüller toimii musiikkilääketieteellisen instituutin johtajana Hannoverin musiikkikorkeakoulussa (the Hannover University of Music, Drama and Media).

Koulutuksen tarjoaa EPTA-Denmark ja se on maksuton kaikille Pianopedagogit ry:n jäsenille sekä ammattioppilaitosten pianopedagogiikan päätoimisille opiskelijoille, mutta edellyttää etukäteisilmoittautumista.
Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
https://www.epta.dk/arrangementer/altenmuller2024