Yhdessä – Tillsammans

Pianoseminaari Sellosalissa 26.11. – 27.11. 2018
Yhdessä – Tillsammans

Seminaarissa pureudutaan pianistien yhteissoittoon musiikkiopistossa: aiheina ovat mm. pianokamarimusiikki, vapaa säestys ja nelikätinen soitto. Uusi opetussuunnitelma luo pianopedagogeille puitteet yhteissoiton vahvistamiselle heti musiikkiopiston aloittamisesta lähtien. Seminaari on suunnattu pianopedagogeille ja pedagogiksi opiskeleville.

Kaksipäiväisessä seminaarissa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja (mm. professori Tuija Hakkila, Taideyliopiston Sibelius-Akatemia ja Inga Rikandi, Länsi-Helsingin musiikkiopisto) ja tutustutaan ryhmäimprovisoinnin saloihin workshopissa. Maanantain ohjelman huipentaa Juvenalian ja Kirkkonummen musiikkiopiston riemukas yhteiskonsertti, jossa kuullaan oppilaiden ja opettajien yhteismusisointia yhdellä, kahdella, ja jopa kahdeksalla flyygelillä!

Seminaarimaksu: 50 € (sisältää kahvitarjoilun)
Musiikkialan ammattiin opiskelevat: vapaa pääsy

Seminaarin ohjelma ja ilmoittautuminen:
https://sites.google.com/s/1bkapgamJ8V-YBPjcgn5N9h4uGVUaoWUE/edit?authuser=0
Lisätiedot ja kysymykset:
maija.parko@kirkkonummi.fi
040–8657960

Yhdessä – Tillsammans on musiikkiopisto Juvenalian ja Kirkkonummen musiikkiopiston järjestämä yhteishanke, jota rahoittaa Opetushallitus. Loppukonserttia tukee Espoon seudun kulttuurisäätiö.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *